Monday, May 11, 2015

Need momendid...

Päeva esimesel lennul on stjuardess imeliku näoga. Küsin talt, kas kõik on korras. Noogutab pead ja ütleb, et tal hakkas just menstruatsioon... ma ei oska vastuseks midagi kosta ning pobisen "okay" ning kapten vaatab tema poole ja teatab "congratulations". 

Autojuht sõidutab mind parajasti lennujaama kiirusega umbes 70km/h, kuid hakkas siis järsku hüüdma "oi-oi-oi-ui-ui" ja käsipiduriga autot pidurdama. Lõpuks saime tee serva pidama, poisu jooksis esimese puu juurde, tõmbas püksiluku lahti ning asus enesekergendusele. Lippas siis kiirest autosse tagasi, kostis "sorry, mister, sorry-sorry mister" ning sõit võis jätkuda. 

Remondimehed, kellele äsja õpetasin maalriteibi kasutamist, värvivad viiekesi paljaste ülakehadega minu kümne ruutmeetrist tuba helesiniseks (pidi olema valge värv, aga Indoneesias ikka juhtub) ning laulavad kaasa Aqua laulu "Barbie Girl". 

Toimetan vaikselt pissuaari ääres ning kõrval põit kergendab tüüp vaatab iga sekundi tagant minu poole. Olen veendunud, et vend teeb peagi minuga juttu. Kuid siiski mitte, poiss saab omad asjad tehtud, laseb ilusti vett peale ning asub sealsamas pissuaaris käsi pesema (hiljem kuulsin teistelt, et on väga populaarne ka oma tilli seal pesta ning seejärel käsi ja miks mitte ka nägu). 

No comments:

Post a Comment