Wednesday, June 11, 2014

Tüdrukute kätš ja Märdi valutavad kannikad

Tundub, nagu oleksime tagasi olnud juba mõningat aega, aga tegelikult pole nädaladki täis. Oleme tublilt osa võtnud hashrunist ja lauamängudest ning võõrustanud külalist. Jep, meil käis juba külaline. Vana hea majakaaslane Mari-Liis.
Eestist ostsime kaasa Xbox-i, millega Made ennast lõbustab. Käisime linnas, et osta uusi mänge, kuid kahjuks pole meil lahti muugitud masin ehk saame ainult originaalmänge mängida, mida kahjuks siin ei müüda (va need kaks, mis meil juba olemas). Siiski õnn naeratas meile ja saime spordivõistlus mängu. Mari-Liisi saabudes hakkasime asjaga tuttvuma. Väga mõnusad mängud olid ja küll me alles kõik higistasime ja olime omadega läbi.
Hommikul sõime kõik laua taga hommikusööki, nagu vanasti ja lõunal läksime jõusaali, nagu vanasti (Märt bassu äärde ja meie jõmmi :). Õhtupoole saime kokku kahe teise lenduriga ja läksime ainukesse toidukohta, kus saame sealiha ning õllet. Kõhud täidetud, liikusime kodupoole tagasi. Kaptenil õlled kaasa võetud, Eesti šokolaad lauale pandud ja alustasime Xboxi võistlustega - punane ja roheline tiim.
Küll sai jalgpalli mängitud, tõkkeid joostud, ketast visatud jms. Väga lahe oli vaadata, kuidas 50 aastane kapten jooksis kohapeal kiirelt-kiirelt ja proovis tõketest üle hüpata või kuidas Zach hoidis pükse ja trulle kätega üleval, et joostes alla ei kukuks. Keeglit mängiti kahe käega ja oda viskamisega tuleb veel vaeva näha. Võistlused lõpetasid tüdukute omavaheline poksimatš - Made vs Mari-Liis. Meestele meeldis väga vaadata, kuidas kaks tüdrukut võitlevad (arutleti, kas peaks selleks muda ja valgeid t-särke muretsema). Korda mööda võitsime ja kaotasime. Õhtu lõpetasid loomulikult lõbusad piloodijutud.
Hommikul valutasid Mari-Liisil tallaalused, Madel käed ja üleselg, Märdil valutasid eile juba kannikad. Tulge aga külla mängima!

No comments:

Post a Comment