Thursday, August 1, 2013

Peatükk 1. Jakarta.

Kui Made lennukiga Indoneesiasse jõudis, oli Märt juba Singapuris...
 
Kallis Tallinn suutis loomulikult lennu algusega tunnike hilineda(St.Peterburis saime napilt lennukile), teised lennud olid rahulikud. Emiratesi lennukid väga suured, aga meeldiva teeninduse ja söökide-jookidega. Meie eest hoolitseti ilusasti, Estonian Arist sellist asja oodata poleks. Kohe toodi maitsev kehakinnitus ja juua - mida ise tahtsid.
Lennujaamas kiirelt viisa tehtud, pagas kätte saadud ja leitud üles sildiga mees "Made Masik". Algas teekond hotelli suunas. Püha jumal, milline liiklus. Te ei kujuta ette, kui PALJU rollereid ma nägin. Amsterdam, mis on tuntud enda rohkete rataste poolest jääb Indoneesiale alla.
Kirjutan lühidalt, mis vahepeal toimunust eredamalt meeles on ning hiljem räägime muust toimuvast juba vähe täpsemalt.
Arvati, et Märdi elukaaslane on pärit Balilt, kuna seal Made populaatne nimi.          
Me oleme pikad. Inimesed on enamjaolt meile õlgadeni, mõned isegi lühemad + kõik ühesugused.          
Hotellil pole viga. Basseinid, jõusaal, tenniseväljakud, sulgpall, golf, jalkavälja - kõik on olemas ja tasuta.          
Poest saadud valge inimese allahindlust.          
Söödud suure isuga kanavarbaid - yämmmii ! (: Üks õhtu oli halb toit. Märt sai supi, mis lõhnas tugevalt vetika ja soola järgi. Mina nuudlid, mis maitsesid (vabandust sõnakasutuse pärast) nagu sitt. See oli kohutav. Palusime toidu kaasa pakkida, et olla viisakad (valetasime, et saime kõne, et peame ära minema) ja viskasime pärast Mäkki prügikasti.
Hinnad odavad ja käime igal õhtul väljas söömas (Made igatseb väga ise toidutegemist ja koristamist)          
Käidud kinos Mina Supervaras 2 vaatamas (Y)          
Kohvi juues tõi kõrval lauast kohalik tegelane kooki. Märdile maitses, kuna magus ja soolane oli kokku pandud - mustikamoos ja riivitud juust. Om nom nom. Madele not so much. Üksinda (Madel) kaubanduskeskuses väga meeldiv pole käia. Meestelt saad liiga aktiivseid pilte ja suhtlust. Vaadatakse palju, näidatakse näpuga ja käiakse salaja järel. Mees kõrval, pole probleemi!          
Tulnud ka küsimus, kas oleme paar ja abielus. "Mitte veel" oli vastus. Paar aga küll. Õujee! Luba pildi tegemiseks on küsitud alles nüüd. Naljakas kohe vaadata, kuidas see neile nii palju rõõmu toob, et saavad valge inimsega pilti teha.          
Temperatuur on keskmiselt koguaeg 27 kraadi + umbne/niiske. Vihma tulnud vähe, äikest ka näinud.          
Eestist oleme kellaajalist 4 tundi ees.
 
Järgmiste lugudeni! Terima kasih, et läbi jõudsite lugeda! ciao!
 
Made ja Märt.

No comments:

Post a Comment