Saturday, August 31, 2013

Balikpapani Made


Balikpapanist teadmisi :

- Köökides puuduvad küpsetamisahjud
- Kui vihma tuleb, siis korralikult.
- Linn on suurem, aga Lippo Village võrreldes kallim
- Liiklus rahulikum, kaubandus kesisem

                                                                         *     *    *

Yelloo. Olen Balikpapanis olnud 3 päeva. Linnaosad on huvitavd. Mõned on mustemad, teised puhtamad. Võib kohata isegi BMW viimase seeria autot maja ees. Kõva sõna !
Palav on endiselt. Kui elamises konditsioneeri pole, siis paha paha. Pead ennast paksust õhust läbilõikama.

Sai käidud esimesel grill õhtul, kus tehti mini burgereid ja õllet joodi. Siin on kohalik alkohooli diiler, kes töötab 24/7. Pudeli suuruseks 0,6 liitrit ja hinnaks 24,000 rph (vist)
Tellisin endale ühe pudeli Garlsbergi, kõva peoloom olen küll. Isegi seda ei suutnud lõpuni juua.
Peo korraldaja oli Mari-Liis Saar, samuti Eesti tüdruk. Maja oli täitsa kena. Kõigi lemmikuks osutus loomulikult välisterass, kus oli veel kööginurk, baarilaud ja istumis/söögilaud. Külalistes oli suur osakaal meestel + 3 naisterahvast. Rahvuseid oli erinevaid - hispaanlased, ameeriklased, urugailased, eestlased.
Eile õhtul tegime Katarinaga ise süüa. Mõnus oli taaskord köögis asjatada. Menüüd olid maitsestatud türgioad sibulaga, praetud suvikõrvits pipra ja küüslauguga, keedukartul lillkapsa ja brokoliga + kreveti pallikesed.
Õhtul vaatasime sarja Suits, mida vaatasime küll 3 tundi, kuna internetiga on Balikpapanis halvasti. Ühendus on aeglane ja katkendlik.

Märti ootan veel endiselt ): Loodetavasti tuleb varsti ....

No comments:

Post a Comment